Prijzen huwelijksfotograaf | Hoeveel kost een huwelijksfotograaf? Prijzen Trouwfotograaf | Kostprijs huwelijksfotograaf

ELK HUWELIJK IS UNIEK

TROUWEN OP JULLIE MANIER

Trouwplannen? Super! Hier ben je aan het juiste adres.

Geen enkel huwelijk is identiek en daarom ga ik resoluut voor een persoonlijke aanpak volledig volgens jullie wensen en verwachtingen. Het is jullie grote dag en ik wil dan ook al het mogelijke doen om jullie de beste ervaring te bieden.

Er wordt altijd eerst een kennismakingsgesprek ingepland om te luisteren naar jullie grote plannen. Zo maken we kennis met elkaar en kunnen we aftoetsen of er een match is. Want het is natuurlijk erg belangrijk dat jullie iemand kiezen met wie jullie een klik hebben. Ik ga jullie immers van ’s morgens tot ’s avonds volgen.

Op de huwelijksdag zelf smijt ik mij voor 200% zodat jullie de meest fantastische beelden hebben om generaties lang te koesteren. Beelden die na 30 jaar nog steeds die kleine en grote momenten naar boven halen en waar jullie trots op kunnen zijn.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen

WERKWIJZE


Prijzen huwelijksfotograaf

01.

Jullie zoektocht

Kennismakingsgesprek inplannen

Jullie zijn verloofd en starten de planning van jullie huwelijk. Spannend! In de zoektocht naar de juiste fotograaf begint alles met alle info op te vragen. Nadat ik jullie aanvraag via het contactformulier ontving, bezorg ik jullie de volledige prijs-en infobrochure.

Als er verdere interesse is plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dat eerste gesprek luister ik vooral naar jullie en tracht ik te helpen met de dagplanning en probeer ik zoveel tips als mogelijk mee te geven.

02.

The big day!

Let’s get married

Het is eindelijk zo ver, jullie grote dag is aangebroken! Nu is het tijd om vooral te genieten. Het enige wat jullie moeten doen is volmondig JA zeggen.

Ik zorg ervoor dat ik geen seconde mis en dat elke herinnering mooi vastgelegd is op beeld. Dit zonder te storen of op te vallen. Nadien zullen jullie versteld staan van wat er allemaal op jullie dag gebeurd is, momentjes waar jullie op dat moment nooit op gelet hadden.

Huwelijksfotograaf prijzen
Huwelijksfotograaf Kortrijk

03.

Na jullie huwelijk

afleveren van herinneringen

Jullie zijn nu officieel man en vrouw, wow! Voor mij begint dan het editwerk. Ik tracht het beste uit elke foto te halen. Binnen de 5 werkdagen ontvangen jullie een uitgebreide preview, zodat jullie meteen al leuke foto’s kunnen delen met familie en vrienden.

Ongeveer 5 weken later ontvangen jullie alle foto’s. De foto’s worden afgeleverd via een met paswoord beveiligde online galerij die 2 jaar online zal blijven. Niet veel later bestel ik dan ook het verrassingsalbum voor jullie.

Achteraf kan er indien gewenst ook nog gekozen worden voor een groot album dat volledig op maat gemaakt is.

Prijzen huwelijksfotograaf| Hoeveel kost een huwelijksfotograaf? Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf die jouw speciale dag vastlegt op een unieke en betekenisvolle manier? Zoek niet verder! Ik ben als ervaren huwelijksfotograaf gespecialiseerd in het vastleggen van liefde, emotie en onvergetelijke momenten tijdens huwelijken.Met een passie voor storytelling en oog voor detail. Ik leg niet alleen de traditionele momenten vast, maar ook de spontane en authentieke momenten die jouw huwelijk echt bijzonder maken. Van de glimlach van de bruid tot de tranen van geluk bij de ouders, ik vang elk kostbaar moment met mijn camera.Wat maakt mijn bedrijf uniek? Mijn persoonlijke aanpak. Ik geloof in het opbouwen van een sterke band met mijn klanten, zodat ik hun stijl, voorkeuren en verwachtingen volledig begrijp. Voor mij draait het niet alleen om het maken van prachtige foto’s, maar ook om het creëren van een ontspannen en plezierige ervaring voor het bruidspaar en hun gasten.Of je nu kiest voor een intieme ceremonie, een grootschalig huwelijk of een bestemmingsevenement, ik sta klaar om jouw verhaal te vertellen door middel van adembenemende beelden. Met mijn creativiteit en vakmanschap zorg ik ervoor dat elke foto een blijvende herinnering wordt aan de mooiste dag van je leven. Prijzen huwelijksfotograaf | Kostprijs trouwfotograaf.

Let’s talk about money.

HUWELIJKSREPORTAGE VANAF 1.850 EUR

Een huwelijksreportage kan vanaf 8u reportage tot maximaal 16u reportage. Zo kan ik een volledig verhaal vertellen. In de prijs van 1.850 EUR zijn volgende zaken inbegrepen:

  • 8u fotografie
  • Verplaatsingskosten binnen Vlaanderen
  • Alle beelden in hoge resolutie afgeleverd via een online galerij die 2 jaar online blijft
  • Preview binnen de 5 dagen na jullie huwelijk
  • Een kwalitatief 15 x 15 cm verrassingsalbum
  • Diverse mailtjes met tips en adviezen
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW

De volledige prijs-en infobrochure met alle info rond de verschillende pakketten bezorg ik jullie na een aanvraag via het contactformulier.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen

Kostprijs huwelijksfotograaf | Prijzen huwelijksfotograaf | Prijs fotograaf trouw | Fotograaf huwelijk prijs | Kostprijs trouwfotograaf. Bij het kiezen van een huwelijksfotograaf uit West-Vlaanderen spelen prijzen een belangrijke rol. De kosten voor een professionele huwelijksfotograaf variëren sterk, afhankelijk van de ervaring, het portfolio en de specifieke wensen van het bruidspaar. Gemiddeld liggen de prijzen voor een volledige dagreportage tussen de €2000 en €3000. Dit omvat meestal de voorbereiding, ceremonie, receptie en een deel van het avondfeest. Het is belangrijk om te investeren in een fotograaf die uw stijl begrijpt en unieke momenten weet vast te leggen, want uw trouwdag is eenmalig. Bespreek altijd vooraf de prijzen en wat deze precies inhouden om verrassingen te voorkomen. Veel fotografen bieden bovendien vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan, waarin u uw wensen kunt bespreken en de tarieven kunt afstemmen op uw budget. Zo vindt u altijd een huwelijksfotograaf in West-Vlaanderen die niet alleen prachtige foto’s maakt, maar ook binnen uw financiële mogelijkheden past.

KIND WORDS

Ik mocht al de leukste en liefste koppels fotograferen. Lees hier hoe koppels de samenwerking hebben ervaren.

Marlou & tim

David is een fantastische fotograaf, zowel qua werk als persoon. Hij heeft de liefde en emoties heel mooi weten vast te leggen. Herinneringen om ons hele leven te koesteren. We zijn heel blij dat we voor David kozen! Hij stelt je op je gemak, geeft goeie suggesties en houdt heel goed rekening met de wensen van zijn klanten. Hij is ook super vriendelijk en professioneel.

Pieternelle & michiel

Dank je wel, David, om onze huwelijksdag zo mooi in beeld te brengen. Je stelde ons meteen op ons gemak en dat zie je ook aan het eindresultaat. Je zag meteen welke plekjes ideaal zouden zijn om mooie foto’s te nemen en het eindresultaat is echt prachtig. Op ons feest was je haast onzichtbaar aanwezig, waardoor de foto’s ook niet geforceerd zijn. De photobooth die je meebracht, was een succes! Dank je wel dat je deze dag mee met ons beleefd hebt!

Wat kost een huwelijksfotograaf? | Trouwfotograaf prijs | Prijzen huwelijksfotograaf | Tarieven huwelijksfotograaf | Prijzen huwelijksfotograaf | Prijzen huwelijksfotograaf

Jullie huwelijksdag gaat ZO SNEL voorbij!

JE WIL ELKE SECONDE VAN DE DAG HERINNEREN

Je kan niet overal tegelijk aanwezig zijn op jullie huwelijksdag.

Je kan 100% relax zijn met je genodigden

Terwijl ik elk verborgen momentje vastleg.

JE WIL FANTASTISCHE HERINNERINGEN HEBBEN

Elk beeld zal onvergetelijke momenten terug naar boven halen.

Hoeveel kost een huwelijksfotograaf? De prijzen van een huwelijksfotograaf kunnen variëren afhankelijk van diverse factoren zoals ervaring, stijl en de omvang van de diensten. Hierbij krijg je meestal een uitgebreid pakket met onder andere een kennismakingsgesprek, een volledige dag fotografie, nabewerking van de foto’s en een online galerij. Sommige fotografen bieden ook extra’s aan zoals een verlovingsshoot, een luxe fotoalbum of tweede fotograaf tegen een meerprijs. Het is belangrijk om te kijken naar wat er precies inbegrepen is in de prijs en om recensies te lezen van eerdere klanten. Zo weet je zeker dat je een fotograaf kiest die past bij jouw stijl en budget. Het vastleggen van jullie speciale dag is een investering die het waard is, want de foto’s vormen een blijvende herinnering aan jullie huwelijk.

VEELGESTELDE VRAGEN


Heel wat mensen schrikken vaak wanneer ze mail terug krijgen dat hun datum reeds ingenomen is. Mensen mailen gemiddeld één jaar op voorhand. Ja je leest het goed, gemiddeld worden de populaire data één à anderhalf jaar op voorhand vastgelegd. Er op tijd bij zijn is dus de boodschap!

Het eenvoudigste is om het invulformulier op de website in te vullen. Zo heb ik meteen alle nodige info en kan ik checken of ik nog beschikbaar ben. Na jullie aanvraag bezorg ik jullie de uitgebreide prijs-en infobrochure. Niet veel later kunnen we dan een kennismakingsgesprek inplannen.

Een huwelijksreportage start vanaf 8u fotografie en komt op € 1.850. Na jullie aanvraag bezorg ik alle prijsinfo via een uitgebreide infobrochure.

Ik gebruik twee Canon R camera’s en de beste lenzen. Ook beschik ik over een drone en zeul ik een berg aan flitsmateriaal mee. Alle nodige materiaal om de beste beelden te maken dus.

Binnen de week na jullie huwelijk bezorg ik jullie een sneak peek met een 30-tal beelden. De volledige galerij zal afgewerkt zijn binnen de 5 à 6 weken. De foto’s komen op een met een paswoord beveiligde online galerij. Zo kunnen jullie gemakkelijk de foto’s delen met familie en vrienden.

Onbewerkte bestanden worden nooit afgeleverd. De nabewerking definieert mijn eigen stijl en identiteit. Ik ga er van uit dat jullie mij kiezen op basis van mijn stijl en mijn nabewerking. Dan zijn onbewerkte bestanden dus niet nodig. Bekijk zeker goed mijn portfolio op de website zodat jullie kunnen inschatten wat jullie mogen verwachten.

Natuurlijk! Er zijn 101 mogelijkheden. Wanneer de foto’s afgewerkt zijn, zitten we samen om met z’n drieën het perfecte huwelijksalbum samen te stellen. Jullie zullen aangenaam verrast zijn van wat er allemaal mogelijk is.