Hebben mijn foto’s jullie enthousiast gemaakt en willen jullie meer info? Aarzel niet om mij vrijblijvend te contacteren. Ik luister met plezier naar jullie plannen en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

De prijs voor een fotoshoot/familiereportage is €250 incl. btw. Bij elke shoot zijn volgende zaken inbegrepen:
– 1u à 1u30 min shoot
– Alle beelden afgeleverd in een online galerij;
– mini-album 15 x 15 cm;
– 10 foto’s in hoge resolutie zonder watermerk/logo;
– Extra beelden kunnen aangekocht worden aan €10/ foto of €100 voor de volledige galerij.

Een huwelijksreportage start vanaf € 1.700 incl. btw, dit voor 8u fotografie inclusief klein verrassingsalbum. Bij een huwelijksreportage zijn alle bewerkte beelden altijd inbegrepen en worden deze afgeleverd via een beveiligde online galerij.

Contacteer me gerust via het contactformulier om de uitgebreide prijsbrochure  te ontvangen. 

FAQ

MEER
Hoe kunnen wij jou boeken op ons huwelijk?

Je kan best een mailtje sturen door het contactformulier op mijn website invullen. Vergeet zeker ook jullie huwelijksdatum niet te vermelden.

Wat zijn je prijzen?

Contacteer me via het contactformulier en ik bezorg jullie mijn volledige huwelijksbrochure! De meeste trouwkoppels boeken gemiddeld ongeveer 1 à 1,5 jaar op voorhand, dus je wacht best niet te lang voor je contact opneemt. 

Hoe spreken we dan verder af?

Als er verdere interesse is, spreek ik graag eens vrijblijvend met jullie af. Zo kunnen we eens kennismaken en kan ik jullie enkele huwelijksalbums tonen. Ook kan ik jullie verder op weg helpen met jullie dagindeling en planning.

Bewerk je alle foto’s?

Ja, alle foto’s worden individueel nabewerkt. Ik haal het maximum uit elke foto, zodat jullie foto’s krijgen om trots op te zijn.

Krijgen we de foto’s in volledige resolutie zonder watermerk?

Ja, jullie ontvangen alle foto's in de hoogste resolutie en zonder enige vorm van reclame. Jullie kunnen achteraf alle kanten uit met de afgeleverde beelden.

Wat als je camera het plots begeeft?

Geen probleem, dan doen we gewoon verder met m’n tweede camera uitrusting. Ik werk de hele dag door met 2 camera's.

We zijn het niet gewoon om voor de camera te poseren, is dit een probleem? 

Nee hoor, dat is zeker geen probleem! Bijna alle stellen hebben quasi geen ervaring om voor de camera te staan. Gedurende de dag laat ik alles in zijn beloop gaan en blijf ik bewust op de achtergrond zonder een moment te missen. Enkel tijdens jullie individuele fotoshoot stuur ik jullie een beetje en zorg ik ervoor dat jullie zich super relaxt voelen. Zo worden jullie vanzelf losser zonder aan iets te moeten denken. Dit levert heel spontane en échte beelden op. Geen enorm geforceerde en onwennige poses dus!

Doe je ook verlovingsshoots? 

Ja hoor en heel graag zelfs! Deze foto's kunnen dan prima dienen om jullie uitnodigingen mee te maken. Ook leren we op die manier elkaar al beter kennen.

Hoe en wanneer ontvangen wij onze foto’s?

Na jullie huwelijksdag ontvangen jullie na ongeveer 4 à 6 weken de foto’s in volledige resolutie zonder watermerk. De foto’s komen op een met een paswoord beveiligde online galerij. Zo kunnen jullie gemakkelijk de foto’s delen met familie en vrienden. Iedereen die over een paswoord beschikt kan alle foto’s downloaden.

Maak je ook bedankingskaartjes?

Ja zeer zeker, ik kan deze zelfs de dag zelf maken tijdens het avondfeest. Zo krijgen jullie gasten al hun bedankingskaartje na het avondfeest zelf.

Maak je ook albums? 

Natuurlijk! Er zijn 101 mogelijkheden. Wanneer de foto's afgewerkt zijn, zitten we samen om met z'n drieën het perfecte huwelijksalbum samen te stellen. Jullie zullen aangenaam verrast zijn van wat er allemaal mogelijk is.

Contacteer mij

Zit je met nog andere vragen? Aarzel niet om mij een mailtje te sturen via het contactformulier en ik help je graag verder.

ADRES
Smissehof 7, 8020 Hertsberge
BTW
BE0784.924.790
Laten we kennismaken!

Verstuur een berichtje

TYPE AND HIT ENTER