Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen | Trouwfotograaf West-Vlaanderen | Fotograaf huwelijk West-Vlaanderen | Prijs trouwfotograaf West-Vlaanderen | Fotograaf trouw West-Vlaanderen | West-Vlaamse trouwfotograaf. Op zoek naar een huwelijksfotograaf in West-Vlaanderen? Ik leg jullie betoverende momenten vast!Jullie trouwdag verdient de beste herinneringen, en daar zorg ik als fotografie David Deman voor, dé huwelijksfotograaf in West-Vlaanderen. Van intieme momenten tot grootse vieringen, ik leg elk detail vast met passie en precisie.Als ervaren huwelijksfotograaf combineer ik mijn artistiek talent met een onopvallende benadering, waardoor jullie kunnen genieten van elke seconde terwijl ik de magie vastleg. Met een focus op authentieke emoties en verbluffende composities, creëer ik tijdloze beelden die jullie liefdesverhaal voor altijd vertellen.Ontdek waarom bruidsparen in West-Vlaanderen voor mij als trouwfotograaf kiezen. Bekijk mijn portfolio en neem vandaag nog contact met mij op om jullie trouwdag te bespreken. Samen leggen we de mooiste momenten vast die jullie voor altijd zullen koesteren.

Hoi, ik ben David.


Een klein beetje info over mezelf.

Hoi! Ik ben David, geboren in 1989. Samen met de allerliefste Laurence, onze zoon Antoine en onze (zeer luie) poes Kato wonen wij in Hertsberge (Oostkamp).

Ik ben een grote voetballiefhebber, fotografeer privé af en toe analoog (ja op rollekes!) en gaan eten is ook zo stiekem een hobby.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen

WAAR HET BEGON

Mijn avontuur als fotograaf begon meer dan 10 jaar geleden. Ondertussen mocht ik reeds meer dan 200 huwelijken vastleggen.

Ik kreeg de smaak van fotografie te pakken bij het fotograferen van landschappen en natuurfoto’s. Het fotograferen werd een ware passie en ik wilde beter en beter worden. Daarom startte ik niet veel later een 3-jarige opleiding fotograaf en zo geschiedde…

In 2014 kreeg ik plots de vraag of ik het huwelijk van vrienden wilde vastleggen. Ik heb nooit getwijfeld en waagde mijn kans. Dit was de eerste stap in mijn avontuur als (huwelijks)fotograaf.

Voor ik fulltime fotograaf werd was ik boekhouder. Na vele jaren fotografie als bijberoep te doen werd de combinatie niet meer doenbaar. Ik waagde de sprong, zegde mijn job als boekhouder op en ging voluit voor mijn echte passie. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen | Trouwfotograaf West-Vlaanderen | Prijs huwelijksfotograaf West-Vlaanderen

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ?

Ik weet het, er zijn zoveel fotografen. Dat maakt kiezen niet gemakkelijker.

01.

PERSOONLIJK

Mij boek je niet als bedrijf, maar als persoon. Ik hanteer een persoonlijke aanpak en probeer jullie zo goed mogelijk te begeleiden. Ik ben altijd beschikbaar voor jullie vragen en help zoveel mogelijk als ik kan. Ik geef tips om alles vlot te laten verlopen, help met de planning, shootlocaties en nog zo veel meer. Ik werk alleen en zo ben je ook zeker dat het altijd ikzelf is die zal komen fotograferen.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen

02.

ERVARING

Met alle bescheidenheid mag ik mezelf al een ervaren fotograaf noemen. Veel of weinig licht, ik kan me op alles aanpassen en beschik over de beste apparatuur. Ik ben al meer dan 10 jaar beroepsmatig aan het fotograferen en heb al meer dan 200 huwelijken op de teller. Ik zag dus al het één en het ander voorbijkomen op een huwelijksdag.

Elopement in Rome

03.

CREATIVITEIT

Ik probeer hoog in te zetten op creativiteit en originaliteit. Jaarlijks volg ik workshops om mijn creativiteit en invalshoeken scherp te houden. Zo ben ik ook altijd mee met de nieuwste trends en stijlen. Jullie huwelijk wordt met veel liefde en gevoel vastgelegd met een combinatie van prachtige portretten en unieke momenten. Ik ga voor tijdloze beelden die authenticiteit en puurheid uitstralen.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen

“Fotografie is een investering voor het leven. Beelden die je een leven lang zal koesteren.”

ONTDEK MEER


Hebben we een

MATCH?

Heb ik je interesse gewekt en wil je eens kennismaken? Aarzel niet om mij vrijblijvend te contacteren. Ik tracht te helpen met al jullie vragen.

Na het invullen van het contactformulier bezorg ik alle info en prijzen.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen | Trouwfotograaf West-Vlaanderen