huwelijksfotograaf Brugge

Huwelijk in ’t Of Wingene

Huwelijk in 't Of Wingene

Nienke & Ryan

Graag neem ik jullie mee naar een fantastisch huwelijk in het voorjaar. Nienke & Ryan zeiden elkaar hun ja-woord tijdens een hele mooie en intieme ceremonie in de tuin van ’t Of in Wingene.

Huwelijk in ’t Of Wingene | Huwelijksfotograaf Oostkamp | Trouwfotograaf Oostkamp | Huwelijksfotograaf Wingene

Op 29.04.23 mocht ik het prachtige huwelijk van Nienke & Ryan fotograferen. Het was een intiem huwelijk, met alleen naaste familie en vrienden. De ceremonie was prachtig persoonlijk gemaakt met super mooie muziek en prachtig gebrachte teksten.

De bruiloft vond plaats in een rustieke schuur ’t Of in Wingene, die was versierd met eenvoudige maar elegante accenten. Het bruidspaar leek veel aandacht te hebben besteed aan de details en alles kwam prachtig samen.

Een van de hoogtepunten van de dag was de golden hour shoot. We hadden het geluk dat we daarvoor het perfecte weer hadden – een prachtige lenteavond met precies de juiste hoeveelheid warm licht. Het was het ideale moment bij een prachtige zonsondergang en dat resulteerde in fenomenale beelden.

Al met al was het een prachtige dag vol liefde en geluk. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik er deel van heb mogen uitmaken en ik weet dat de herinneringen een leven lang zullen blijven.

Huwelijk in ’t Of Wingene | Huwelijksfotograaf Oostkamp | Huwelijksfotograaf Wingene

Leveranciers