Engagement shoot Bruges

Engagement shoot in Bruges

Een week voor de fotoshoot werd ik benaderd door Adel. Adel wilde zijn vriendin Svetlina ten huwelijk vragen. Hij wilde alles op beeld en zocht een fotograaf die spontane foto’s kon maken van dit speciale moment.

Het koppel woont in Duitsland en zou een citytrip naar Brugge maken. Svetlina wist niets af van Adel zijn plannen en had dus ook geen enkel vermoeden.

Samen met Adel had ik een plek in Brugge afgesproken waar hij haar ten huwelijk zou vragen. De plek die nu gekozen was, was de Koningsbrug in het centrum van Brugge. Ik moest doen alsof ik een toerist was en zodra ik ze zag aankomen wist ik dat het tijd was voor actie.

Toen ze aankwamen, knielde Adel neer en mocht ik dit unieke en speciale moment vastleggen. Daarna deden we nog een korte fotoshoot in het historische centrum van Brugge.

Engagement shoot Bruges | Fotoshoot Brugge | Verlovingsshoot Brugge | Fotograaf Brugge

Engagement shoot Bruges | Fotoshoot Brugge | Fotograaf Brugge