Hallo ik ben David!

Fotograaf worden, hoe kwam ik erbij? Fotografie is iets waar ik al van kleins af mee bezig ben. Het begon met het fotograferen van landschappen en het nemen van algemene natuurfoto’s. Echter wilde ik steeds betere en mooiere foto’s maken. Ik ging mij gaan verdiepen in fotografie, las boeken, volgde workshops en van het één kwam het ander…
 

Een hele tijd terug startte ik een opleiding fotograaf en fotografeerde ik ook mijn allereerste huwelijk. Na mijn eerste vuurdoop als huwelijksfotograaf raakte ik volledige in de ban van dit soort fotografie. Natuurfotografie raakte op een achterplan en ik wilde mij volledig focussen op dat nieuwe onbekende, huwelijksfotografie. Ondertussen ben ik reeds 5 jaar toegewijd aan de slag als huwelijksfotograaf. Ik heb dus al heel wat prachtige huwelijken mogen fotograferen. 

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen | Trouwfotograaf | Fotograaf huwelijk

Hoezo huwelijksfotograaf?

Ik focus mij vooral op huwelijksfotografie. Iets waar ik tot de dag van vandaag nog altijd heel blij om ben. De vibe van emoties die op een huwelijksdag rondhangt geraak je gewoonweg nooit beu. Als huwelijksfotograaf probeer ik deze sfeer dan ook zo goed en spontaan mogelijk vast te leggen. Het blijft bij elk paar iets uniek en geweldig. Of het nu een grootschalig of intiem huwelijk is, de sfeer is altijd opperbest. Kortom een zalige "werkomgeving" dus.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen | Trouwfotograaf | Fotograaf huwelijk

Spontaniteit en echte momenten

Als fotograaf streef ik ernaar om jullie op een zo spontaan mogelijke manier vast te leggen. Dit wil zeggen, geen super gemaakte foto's met vooraf ingestudeerde poses. Dit zorgt ervoor dat ik echte beelden kan afleveren. Of dit nu een huwelijksreportage, gezinsreportage of fotoshoot is, ik wil jullie fotograferen zoals jullie echt zijn. Als (huwelijks)fotograaf hou ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond. De aandacht moet naar jullie gaan, niet naar de fotograaf. Dit levert ook de meest spontane foto's op. Ook voor de mensen voor mijn lens is dit de meest relaxte manier van werken. Een fotojournalistieke aanpak dus met de klemtoon op echte momenten.

Huwelijksfotograaf Ruiselede, West-Vlaanderen

Focus op spontane en echte momenten met een fotojournalistieke aanpak. Ik ben zoveel mogelijk "afwezig" zonder iets gemist te hebben.

TYPE AND HIT ENTER