Huwelijksfotograaf Brugge

Wie is David?

Hoi! Ik ben David Deman, geboren in 1989. Samen met de allerliefste Laurence, onze zoon Antoine en onze (zeer luie) poes Kato wonen wij in Hertsberge (Oostkamp). Ik ben een grote voetballiefhebber (Zulte - Waregem) en ik pik heel graag af en toe eens een natuurdocumentaire mee. Over plant-en dierkunde kan je mij vaak eens een wist-je-datje horen zeggen.

Fotograaf worden, hoe kwam ik erbij? Fotografie is iets waar ik al van kleins af mee bezig ben. Het begon met het fotograferen van landschappen en het nemen van algemene natuurfoto’s. Echter wilde ik steeds betere en mooiere foto’s maken. Ik ging mij gaan verdiepen in fotografie, las boeken, volgde workshops en van het één kwam het ander…

Een hele tijd terug startte ik een opleiding fotograaf en fotografeerde ik ook mijn allereerste huwelijk. Na mijn eerste vuurdoop als huwelijksfotograaf raakte ik volledige in de ban van dit soort fotografie. Natuurfotografie raakte op een achterplan en ik wilde mij volledig focussen op dat nieuwe onbekende, huwelijksfotografie. Ondertussen ben ik reeds sinds 2014 toegewijd aan de slag als huwelijksfotograaf. Als fulltime fotograaf heb ik ruim 175 huwelijken op de teller staan. Ik mocht dus al erg vaak getuige zijn van unieke momenten.

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen | Trouwfotograaf | Fotograaf huwelijk

Spontane en echte momenten

Als fotograaf streef ik ernaar om jullie op een zo spontaan mogelijke manier vast te leggen. Dit wil zeggen, geen super gemaakte foto's met vooraf ingestudeerde poses. Dit zorgt ervoor dat ik echte beelden kan afleveren. Of dit nu een huwelijksreportage, gezinsreportage of fotoshoot is, ik wil jullie fotograferen zoals jullie echt zijn. Als (huwelijks)fotograaf hou ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond. De aandacht moet naar jullie gaan, niet naar de fotograaf. Dit levert ook de meest spontane foto's op. Ook voor de mensen voor mijn lens is dit de meest relaxte manier van werken. Een fotojournalistieke aanpak dus met de klemtoon op echte momenten.

Huwelijksfotograaf Oostkamp, West-Vlaanderen

Focus op spontane en echte momenten met een fotojournalistieke aanpak. Ik ben zoveel mogelijk "afwezig" zonder iets gemist te hebben.

TYPE AND HIT ENTER