Day in the life reportage & Familiereportages

Nadruk op echte familiemomenten zonder dingen in scène te zetten. Geen geposeerde studiofotografie met studio achtergronden. Dit is een reportage bij jullie thuis of op locatie.

Wat is een day in the life reportage?

Heb jij veel foto’s van je gezin? Heb jij veel foto’s van jezelf als mama of papa met je kids? Veel mensen staan er niet bij stil dat ze eigenlijk erg weinig foto’s hebben van het gezin samen.

Day in the life reportages zijn de uitgelezen manier om je gezin eens te laten fotograferen. De bedoeling is dat ik jullie enkele uurtjes kan volgen in jullie dagelijkse routine. Graag kom ik dan langs bij jullie thuis of ga ik mee op uitstap. Als fotograaf blijf ik bewust op de achtergrond en laat ik alles zijn beloop gaan zonder er in tussen te komen. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak en lijken de gezinnen na verloop van tijd de fotograaf te vergeten. Aan de hand van toffe standpunten verkrijg je spontane en creatieve foto’s die je op geen enkel andere manier kan bekomen. Een totaal andere aanpak dan foto’s in een studio dus. Geen achtergronden, geen geforceerde lachjes, nee pure fotografie met de klemtoon op spontane momenten die zich zomaar voordoen. Sta versteld wat er uit kan komen en ontvang foto’s die je je leven lang zal koesteren.

Deze familiereportage in de vorm van een day in the life reportage is een totaal andere aanpak dan wat veel mensen gewoon zijn. Echter bekom je op deze manier enorm spontane beelden met echte familiemomenten. Momenten die je nooit kan bekomen in een fotostudio bij de fotograaf zelf. Kinderen zijn onrustig, gestresseerd en kunnen nooit tot rust komen. Kinderen zijn het meest op hun gemak in hun eigen thuisomgeving. Breng dus de fotograaf naar u thuis en doe het niet andersom. Met deze reportage kan dit dus perfect.

Alle prijsinformatie kan je hier terugvinden: 

Prijsbrochure 2020-2021

TYPE AND HIT ENTER