Enkele leuke reacties…

Als huwelijksfotograaf sta ik heel dicht bij de koppels. Ik volg hen immers een hele dag op één van de meest belangrijke dagen van hun leven. Hiervan moet je je als huwelijksfotograaf erg bewust van zijn. Trouwen doe je immers niet elke dag. Het is dan ook belangrijk om als fotograaf meer dan je best te doen op zo’n dag. Ik haal dan ook het onderste uit de kan en push mezelf om tot het uiterste te gaan. Met één doel, een onvergetelijke ervaring bieden aan de koppels die voor mij gekozen hebben.

Spontane pareltjes!

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met David voor het maken van onze trouwfoto’s! Hij is zeer professioneel en stelt je onmiddellijk op je gemak. Daardoor beschikken wij nu over verschillende spontane pareltjes van foto’s die zorgen voor fantastische herinneringen aan onze mooie dag. Nogmaals een dikke dankjewel hiervoor!

Liza & Kenneth

Super tevreden!

Wij waren super tevreden van David voor ons huwelijk. David neemt foto’s op een vlotte en niet geforceerde manier, hierdoor waren wij heel relaxt, ook tijdens de fotoshoot. Onze foto’s waren prachtig en kregen wij al binnen de maand!

Margot

Fantastische fotograaf

David is een fantastische fotograaf, zowel qua werk als persoon.
Hij heeft de liefde en emoties heel mooi weten vast te leggen. Herinneringen om ons hele leven te koesteren. We zijn heel blij dat we voor David kozen! Hij stelt je op je gemak, geeft goeie suggesties en houdt heel goed rekening met de wensen van zijn klanten. Hij is ook heel vriendelijk en professioneel.

Marlou

Super tevreden!

We zijn super tevreden van het totale pakket! De kennismaking was heel geruststellend en veel belovend! En dat mocht ook want we zijn heel erg tevreden! De hele dag is zo mooi in beeld gebracht! Een leuke samenwerking de hele dag, een super vlotte service en een prachtig resultaat! Nogmaals een dikke dankjewel! Ik zou u iedereen aanraden!

Kimberly & Pascal

Aanrader!

Prachtige man, met het hart op de juiste plaats. Zeer professioneel en aandacht voor alle details. Een echte aanrader voor allen die een prachtige reportage wensen, met gevoel voor iedereen. Dank u wel David voor alles en veel succes. U hebt ons een prachtige dag bezorgt en natuurlijk prachtige foto’s. Een echte aanrader voor iedereen.

Rita Biebuyck

Dikke dankjewel voor alles!

Nogmaals super bedankt om de mooiste dag van ons leven op beeld te zetten! Je bent een natuurtalent waar je trots op mag zijn! Je stelde ons gerust wanneer nodig en gaf ons, onze vrienden en familie prachtige beelden om onze dag keer op keer te herbeleven! Na 15 dagen al onze trouwfoto’s ontvangen, ik denk dat er dit weinig kunnen zeggen! Een dikke dankjewel voor alles!

Xavannah & Michael

Heel goede ideeën.

David heeft alles perfect naar onze wens vastgelegd!
Tijdens een huisbezoekje van de altijd sympathieke David, konden we uitleggen wat we wilden en hoe wij onze dag zagen. Hier werd alles duidelijk van wat mogelijk was, de prijs, de fotoboeken, de locatie, etc. David kwam zelf met heel goede ideeën, waarvan we onmiddelijk wisten dat hij ons begreep. 
Wij zijn heel blij met het resultaat en even zo blij dat we voor jou gekozen hebben David!

Lindsay & Rein

Een betere fotograaf vind je niet!

Een betere fotograaf vind je niet. Hij klikt op het juiste moment, een nonchalante lach, een tedere aanraking. Foto’s met emotie en sfeer. Daarnaast is hij rustig en kalm, wat heel geruststellend is voor jullie als koppel op een heel hectische en drukke dag. Je voelt je gewoon op je gemak, forceert niets. 5 sterren zijn te weinig om zijn talent te beoordelen. 

Valérie & Joachim

Topfotograaf!

Topfotograaf! Dankzij David hebben we een mooie herinnering aan onze trouwdag in de vorm van een prachtig album. Hij heeft de mooiste momenten goed kunnen vastleggen, met veel oog voor details. We hebben ook goed gebruik kunnen maken van zijn ervaring, waarbij hij ons geholpen heeft bij het plannen van onze dag. Na slechts vier weken, waren onze foto’s al klaar. Indien iemand op zoek is naar een professionele, toffe fotograaf met een uitstekende service raden wij zeker David aan. Bij volgende gelegenheden weten wij alvast wie te kiezen… Maya & Maiko

Maya & Maiko

De Man voor uw fotoshoot!

David is ‘De Man’ voor uw fotoshoot ! We hebben ons nog nooit zo op ons gemak gevoeld, hij weet echt wat hij doet.Een prachtige herinnering houden we dankzij jou over aan onze mooie dag !
David, we zien dat je dit met veel liefde en passie uitvoert waardoor je ook iedereen die voor je lens komt doet lachen.De tijd die je erin steekt om alle foto’s tot een goed resultaat te brengen en daarenboven nog eens een toffe compilatie video maakt, gewoon geweldig !
Prijs kwaliteit is top ! Doe zo voort ! Groetjes Sarah en Matthias

Sarah & Matthias

TYPE AND HIT ENTER