Enkele leuke reacties…

Als huwelijksfotograaf sta ik heel dicht bij de koppels. Ik volg hen immers een hele dag op één van de meest belangrijke dagen van hun leven. Hiervan moet je je als huwelijksfotograaf erg bewust van zijn. Trouwen doe je immers niet elke dag. Het is dan ook belangrijk om als fotograaf meer dan je best te doen op zo’n dag. Ik haal dan ook het onderste uit de kan en push mezelf om tot het uiterste te gaan. Met één doel, een onvergetelijke ervaring bieden aan de koppels die voor mij gekozen hebben.

UITSTEKEND
17 recensies op
Ilse Noël
Ilse Noël
29/09/2022
Geverifieerd
Wij waren opzoek naar een fotograaf die ons huwelijk wou fotograferen op een losse, vrije en alles zonder moeten manier. En alsof dat nog niet genoeg was moest het iemand zijn die onze 2 (b)engeltjes kon overtuigen om rustig te blijven staan en te luisteren naar iemand die ze nog nooit hadden gezien... dit heb je zeker bij David ! David kwam thuis aan waar al een mooi deel van de familie aanwezig was... en als bij wonder hadden wij allemaal het gevoel dat wij David al jaren kenden. Wij hebben heel de dag zonder stress en zonder te beseffen dat we op de foto stonden super, mega goed en fantastisch beleefd ! En dan heb ik nog niet gesproken over het eindresultaat... Want dit was voor iedereen een magisch moment. Om stil van te worden... Ik ben ervan overtuigd dat als ik binnen 10 jaar nog naar de foto's ga kijken dat ik deze dag nog eens zal beleven. Als ik ooit nog een fotograaf nodig heb dan bel ik zoiso naar jou !! Super Dikke merci David ! Groetjes Ilse en Kenny
Lees verder
Hanne Parmentier
Hanne Parmentier
17/08/2022
Geverifieerd
Ik huurde David in als huwelijksfotograaf, wat achteraf echt de allerbeste keuze was! Ik ben vrij kritisch als het op foto's aankomt, maar David loste perfect mijn verwachtingen in. Hij was als fotograaf de hele dag door erg subtiel aanwezig, maar wist wel steeds de onvergelijke momenten op een elegante manier vast te leggen. Communicatie en afspraken verliepen ook zeer vlot. Wij raden hem echt aan iedereen aan!!
Lees verder
Valerie Debue
Valerie Debue
27/07/2022
Geverifieerd
Super vriendelijke fotograaf. We hebben prachtige foto's van ons huwelijk. Hele mooie momenten vastgelegd! Ons fotoalbum is super leuk en we zijn zo blij dat we 2 kaders hebben laten maken. David ik kan enkel maar vol lof spreken!!! Je hebt ons herinneringen gegeven die we anders zouden vergeten, emoties vastgelegd en liefde vastgelegd. Dikke dankje!!!
Lees verder
Pieternelle Vandekerckhove
Pieternelle Vandekerckhove
19/04/2022
Geverifieerd
Dank je wel, David, om onze huwelijksdag zo mooi in beeld te brengen. Je stelde ons meteen op ons gemak en dat zie je ook aan het eindresultaat. Je zag meteen welke plekjes ideaal zouden zijn om mooie foto's te nemen en het eindresultaat is echt prachtig. Op ons feest was je haast onzichtbaar aanwezig, waardoor de foto's ook niet geforceerd zijn. De photobooth die je meebracht, was een succes! Dank je wel dat je deze dag mee met ons beleefd hebt! Lieve groeten, Pieternelle en Michiel
Lees verder
Delphine Ghekiere
Delphine Ghekiere
17/03/2022
Geverifieerd
Wij hebben niks dan lof! David is een erg getalenteerde, gepassioneerde fotograaf. We mochten al meermaals beroep doen op zijn diensten bij verschillende gelegenheden, van een volledige familieshoot tot een kleinere gezins-/koppelshoot, alsook voor het nemen van portretfoto's nav een lentefeest. Telkens met een al even schitterend resultaat. De liefde voor zijn vak zie je terug in elke foto. Hij begeleidt je heel professioneel doorheen een shoot, stelt je op je gemak, en is geduldig, ook bij het fotograferen van kleine kindjes, wat niet altijd even eenvoudig is. Hij heeft oog voor detail, neemt niet enkel geposeerde foto's, maar ook het vastleggen van heel ongedwongen en spontane momenten is één van zijn grote sterktes. Je hoeft ook nooit lang te wachten op het resultaat, en hij biedt eveneens totaalpakketten aan met meteen een mooi album of kaartjes als kers op de taart. Niet twijfelen, je hebt met David zeker een topfotograaf vast. Herinneringen voor het leven!
Lees verder
Liza Samyn
Liza Samyn
02/11/2021
Geverifieerd
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met David voor het maken van onze trouwfoto's! Hij is zeer professioneel en stelt je onmiddellijk op je gemak. Daardoor beschikken wij nu over verschillende spontane pareltjes van foto's die zorgen voor fantastische herinneringen aan onze mooie dag. Nogmaals een dikke dankjewel hiervoor!
Lees verder
Marlou Mespreuve
Marlou Mespreuve
10/08/2021
Geverifieerd
David is een fantastische fotograaf, zowel qua werk als persoon. Hij heeft de liefde en emoties heel mooi weten vast te leggen. Herinneringen om ons hele leven te koesteren. We zijn heel blij dat we voor David kozen! Hij stelt je op je gemak, geeft goeie suggesties en houdt heel goed rekening met de wensen van zijn klanten. Hij is ook heel vriendelijk en professioneel.
Lees verder
Margot Coudeville
Margot Coudeville
14/07/2021
Geverifieerd
Wij waren super tevreden van David voor ons huwelijk. David neemt foto's op een vlotte en niet geforceerde manier, hierdoor waren wij heel relaxt, ook tijdens de fotoshoot. Onze foto's waren prachtig en kregen wij al binnen de maand!
Lees verder
Ine Lamaire
Ine Lamaire
06/07/2021
Geverifieerd
Supergoeie fotograaf. Heel professioneel, maar ook supersympathiek. Bij David is de klant koning. Hij levert prachtige foto's van een heel goede kwaliteit. Een echte aanrader!
Lees verder
TYPE AND HIT ENTER