Fotografie

Workshop huwelijksfotografie

Onder het motto "stilstaan is achteruitgaan" volgde ik in oktober een heel uitgebreide en intensieve workshop huwelijksfotografie. Drie volledige dagen werden we begeleid en gevormd door vier absolute toppers in de huwelijksfotografie. Niemand minder dan Nele Watty, Dries Renglé, Yves Schepers en Philippe Swiggers namen ons mee in hun manier van aanpak en hoe ze hun huwelijken benaderen.

Tijdens de workshop was er één rode draad, het vastleggen van hét moment. Een huwelijk is een rollercoaster van emoties en het is aan ons, de huwelijksfotograaf om deze momenten goed vast te leggen. Tijdens deze workshop leerden we hoe je deze momenten "vangt" en hoe je het maximale eruit kan halen. We werden aangeleerd hoe we dit konden bereiken zonder zelf tussen te komen als fotograaf. Geen opgezette, of gemaakte situaties. Door anticipatie, spelen met licht en compositie kan je een nog veel straffer verhaal vertellen! Een fotojournalistieke benadering met de focus op het moment en de emotie dus. 

Alsook kreeg ik heel wat tips en tricks mee om mijn huwelijksfotografie naar een veel hoger niveau te tillen. Heel wat technieken en manieren om de koppels te benaderen werden aangeleerd. Kortom een zeer intensieve en enorm leerrijke ervaring. We nemen deze bagage mee naar volgend jaar en geven er in 2018 opnieuw een dikke lap op!  
 

Voor meer info check: https://www.mindthemoment.be/workshop/

 

(foto's genomen door Evelien Van Bossche, Nina Tulp & Philippe Swiggers)

David's picture
About the Author:
Websitebeheerder


Leave a comment!

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.