Fotografie

Over David

David Deman (°1989, Menen, West-Vlaanderen) is een gediplomeerd (trouw)fotograaf gevestigd in Ruiselede. 

 

De liefde voor de fotografie begon bij het maken van natuur- en landschapsfoto’s, tijdens het tot rust komen in de natuur met de camera in de hand op zoek naar natuurschoon. Vanuit die hobby groeide de drang om betere en mooiere foto’s te maken. Alsook werd het interesseveld op het gebied van de fotografie steeds ruimer. Daarom besloot David om een driejarige opleiding als fotograaf te volgen. Een opleiding die hij met succes vervolmaakte. Naast de landschaps- en natuurfotografie werden andere wegen ingeslagen. 

 

Momenteel legt David zich voornamelijk toe op huwelijksfotografie en portretfotografie. Trouwfotograaf is een job die hij met veel toewijding uitoefent. 

 

David hanteert steeds een persoonlijke aanpak, met aandacht voor jullie eigen wensen en vereisten. Als huwelijksfotograaf streeft hij ernaar dat jullie deze unieke dag zo bijzonder en ontspannen mogelijk mogen beleven. Bij het maken van een fotoreportage vertrekt David steeds vanuit een frisse en originele uitvalshoek. Op een unieke en spontane manier worden de mooiste momenten van jullie dag in beeld gebracht. 

 

Het vastleggen van emoties in een sprekende foto, de voldoening die men krijgt bij het afleveren van een fotoreportage, dat is wat het beroep van fotograaf zo bijzonder maakt!

 

Kortom, bij David kunt u terecht voor al uw dromen en evenementen.